Cech lärde Beppe en sann perfektionism

Cech lärde Beppe en sann perfektionism. En begåvad anfallare med ett kanon kvarblåst skulle ha springer runt på flanken någonstans i provinsen, om han inte hade lärt sig att klämma sig högst ut ur sig själv. Vid de bästa ögonblicken – de när Beppe var särskilt nöjd med sig själv – lurade Zeman: “Vad är du så glad? Scorat två olyckliga mål, även om han sprang över fältet i en och en halv timme “.

Zeman lärde honom också hur man jobbar egentligen – antingen flyger du till fältet eller sitter i reserven. Och Siniori började utveckla vilken natur som hade givits: noggrannhet sattes till takten och fokus var på fart. Han, rökare och boozer, blev allmänt hjälpt av psykologiska tricks: I 98-talet startade Beppe sin karriär och passerade sex meter längs den heta kolen.

Då trodde Giuseppe: Jag kan göra det – jag kan göra någonting.

Och han kunde verkligen – om inte alla, då mycket. Jag såg Signori i träning. Det är enkelt, utan ansträngning – så arbeta mästarna som redan vet sitt eget värde. Razminayas, kasta bollen i luften för ett dussin eller två meter – och behandlas med en hiss. Att mäta rebound skulle vara tillräckligt millimeter tejp.

Därefter var han 34, han spelade för “Bologna” och hoppades fortfarande att göra 200 mål i Serie A. Siniori missade nästan hela förra säsongen (2001/02) och rekryterade formuläret till en hög avkastning. Efter träning flyttade lagkamraterna till sina hem och Giuseppe stannade kvar. I en timme utarbetade han normerna och satt i väggen två meter dummies.

Så han ökade prestandans noggrannhet: komplicerat uppgiften att förenkla spelet. En annan lektion av Zeman.