Colombiens mittfältare fick ett erbjudande att flytta till Kina

Som ett resultat, i Celestial Empire i år deltog Mascherano i 25 slagsmål och registrerade 1 målassistent i tillgången. Det är ännu inte känt om Javier kommer att förbli i detta land och för nästa säsong, men hans kontrakt med Hebei China Fortune beräknas före slutet av nästa år och det är kanske i Kina som fotbollsspelaren som tillbringade 147 slagsmål för landslaget i Argentina kommer senare att slutföra sin karriär.

Freddie GUARIN – 32 år gammal, mittfältare “Shanghai Shenhua”
Den nuvarande kostnaden för versionen av Transfermarkt – 4,5 miljoner euro

Colombiens mittfältare fick ett erbjudande att flytta till Kina i januari 2016. Som ett resultat av detta kom både Inter och Guarin med på de villkor som han föreslog och överenskommelsen skedde. Enligt resultaten fick “Nerazzurri” 13 miljoner euro, och Freddie fick ett kontrakt i 4 år med en lön på 10 miljoner euro per säsong.

Sedan dess har Guarin varit en av de viktigaste fotbollsspelarna i Shanghai Shenhua, men rykten har ibland förekommit i pressen om Freddys önskan att återvända till Europa. I synnerhet förra sommaren skrev media om Guarins troliga flyttning till Zenit St. Petersburg, och i början av året begärde en colombiansk begäran till Inter att han skulle återvända till Serie A. Vidare ville Guarin spela igen i det italienska mästerskapet så att att minska sina löner med fem gånger, men Inter gick inte under sådana förhållanden ändå.

I dagens drag av den kinesiska Super League på grund av Guarin 24 matcher, hjälper 7 mål och 6, och det colombianska kontraktet med klubben beräknas till slutet av 2019.

Fotboll var alltid bra för att den innehöll äkta sagor – den tidigare läkaren Vardi blev Englands mästare i Leicester. Jay Demerit spelade inte fotboll fram till 19 år och spelade sedan i världsmästerskapet för USA-landslaget och den gambiska flyktingen Bakkeri kom till Bundesliga i bokstavlig mening av båten. Snart kan världsfotbollen se sig till en annan saga – den olympiska mästaren från Jamaica, Usain Bolt, i en respektabel ålder av fotbollsstandarder, bestämde sig för att starta en fotbollskarriär på professionell nivå.

Var fick Bolt den här ideen från?