Han var den första i Italien, gjorde ett hat-trick från straff

Han var den första i Italien, gjorde ett hat-trick från straff, hacka nästan 300 mål i karriären och är fortfarande kvar i de tio bästa målskyttar i historien av Serie A. Hans vänstra prisade flera fabriker och fabriker, och håller det lite längre i någon av klubbarna – på stadion skulle lägga ett separat monument på sitt bästa ben. Och fortfarande var han inte en mycket lycklig kille.

Som pojke var han uteslöts ur “Inter” Academy: Signori slutade snart att växa och tränare inte vettigt att hålla ynkliga 15-åriga anfallaren. Vuxenkarriären Giuseppe började i ett hemskt hål, spelade i femte ligan och arbetade parallellt med fabriken. Beppe tog mot knäna – efter trettio auknulos. Sedan tändde han en cigarett: ibland en eller två efter träning, ibland tidigare, men stabiliteten i tillvägagångssätten rasade alla chefer.

Coaches knuffade sin långa, låg och snabb, på flanken – i början av 90-talet i Italien värderas klassiska efterbehandlare som Batistuta och Van Basten. Samma historia var i laget: i Beppe såg andra anfallaren, men det fanns ingen chans – Baggio. Efter den 95: e spelade unga Signiori inte alls för National – han var oförskämd mot Sakki själv.

Han hade tur bara en gång: i den 89: e, när han märkte Zdenek Zeman. Tänk: ens en sådan talang – de 10 bästa poängen i ligan! – kan bedriva en karriär i zanyuhannyh lägre divisioner.

Denna Zeman hittades av Signori, öppnade den igen och med ett utbildat öga såg han anfallaren där ingen hade sett. Vid 21 visste inte Giuseppe själv att han vet hur man gör poäng: han sprang i mittfältet och gjorde ett par gånger om året.