Jag bor i en behållare där människor håller saker

“Jag bor i en behållare där människor håller saker. Det finns inga fönster, en toalett och det finns ingenstans att tvätta. Han kunde köpa mig en lägenhet, efter att ha fått hans lön i två veckor. Pengar förvirrade hans hjärna. Min son spelar för Arsenal, och jag är hemlös.

Jag känner mig hemsk. Jag vill bara veta vad jag gjorde fel. Som ett barn jag svälte så att de kunde äta. ”

Mamma sa att hon arbetar, men enligt engelska lagar kan hon inte hyra en lägenhet, eftersom hon inte har fast anställning. Dessutom finns det ingen att garantera för henne. Kvinnan klagade över att hon var helt ensam, eftersom fotbollsspelaren inte tillåter någon från familjen att kommunicera med henne.

I december 2014 blev Maitland-Niles den yngsta spelaren i “Arsenal” i Champions League-historien efter Jack Wilshere. Fotbollsspelare på 17 år, gick på fältet i matchen i gruppfasen. Då verkade det som att själens mittfältare inte tror på sin mamma.

“Jag vill tacka min familj för att få den här chansen. Jag ska ge min t-shirt till mamma. ”

Spelaren av “Arsenal” gjorde sin mamma till en bombare. Han hade en anledningPhoto: Mirror, Arsenal

Under tre år har pengar skuggat över hela familjen. Moderen länge slog ut av Arsenals vansinne under kontraktet och räknade varje öre och bor nu i en behållare. Footballer visade också utomordentlig grymhet och dömt sig brottas inte bara med rivaler, men också skev offentliga vyer som kommer att förfölja honom hela sitt liv.