Madrid går till final i Champions League

Dessutom tog domaren Junet Chakyr igen två kontroversiella beslut. “Bayern” minns redan arbiterna för kvartfinalen i förra säsongen. Detta berättade av Thomas Müller på en presskonferens: “Alla vet vad som hände förra året: Real Madrid gjorde två poäng från offside.” I samma möte ställde turkarna inte två uppenbara straff – på Levandovsky, när polerna slogs ned utan en boll och på Marcelo när han lekte med handen.

Domaren dödade Bayern igen. Men klubben själv är skyldig, som flög från “Real” Photo: SI, Goal

I viktiga ögonblick, “krämiga” igen lyckliga, kan de hoppa över minst fyra mål och poäng bara en. “Bayern” 14 gånger (!) Punched på mål från straffområdet, “Real” bara fem.

Ironiskt nog går “Real” igen på grund av en kombination av omständigheter. Först nådde klubben halvfinalen på bekostnad av en kontroversiell straff i den extra tiden, går nu till finalen på bekostnad av fyra tvivelaktiga stunder. De viktigaste episoderna i matchen var en uppdelning av Hames från tre meter och ett moln av orsak i Sven Ulrayh, i två kontroversiella ögonblick i Navas straff, bestämde domaren att inte sätta straff. Zabey Rodriguez, missa inte Ulreich, peka domaren till punkten, resultatet av mötet skulle vara motsatt, men allt visade sig så att “Real” fortsatte.

Tre raka segrar i Champions League – framgång som inte kan föreställa sig i förväg. Framgången för en sådan omfattning att det är omöjligt att förutsäga, men du kan bara uppskatta i efterhand. Vi beundrar de ändlösa register över Michael Phelps och Usain Bolt, ingen fördröjning “gyllene bollar” Messi och Ronaldo lång decennium, berättelser om hur bra var Pele, Maradona och Best. Men vi gör det först efter deras framgång blir förutsägbar – i början ingen kunde gissa hur många guldmedaljer kommer att vinnas, hur mycket kommer att göras vackra mål.

På samma sätt visar det sig med det moderna “Real”. Om tre år sedan, någon som klockor fotboll, ombads att presentera ett lag som kommer att kvalificera sig för tredje seger i rad i huvud EM, skulle han ha målade demigod polukiborga.