På den första dagen i det nya året i Europa

På den första dagen i det nya året i Europa öppnade överföringsfönstret. Stort lag söker en poängvinst vid problematiska positioner, medan svaga team förbereder sig för att känna sig som shopaholics, köper alla spelare i rad för att bevara sina platser i mästerskapet.
Ändå vill jag fokusera på möjlig försäljning, där det kommer att finnas ett stort antal klubbar. Låt oss prata om de som stannade i de bästa klubbarna i Frankrike och kommer nästan säkert att ändra sitt uppehållstillstånd på vintern.

“PSG”: utsläpp av onödig last och förlust av huvudmottagaren

“Paris Saint-Germain” har redan vunnit mästerskapet – du kan vara säker på det genom att titta på League 1-ställningarna just nu. Kapitallaget under ledning av Thomas Tukhelya överträder säkert i mästerskapets huvud, med sjuttio poäng och inte ett enda nederlag i sjutton matcher.
Huvudkandidaten för avskiljning med PSG anses vara mittfältare Adrian Rabio. Den 23-årige franskmannen, som inte spelade på VM i förra sommaren, har ingen nackdel i praktiken, men mittfältaren vill få ännu mer spelminuter och pengar. Spelarens agent är sin egen mamma Veronica, som varit involverad i Adrians överföringsverksamhet under hela sin karriär. Det finns rykten om att Tottenham, Barcelona och Milan är intresserade av Adrian, men spelaren själv har redan avvisat erbjudandet om den engelska klubben på grund av att hans personliga ambitioner är oense på nivån med liljvita ambitioner.

Intressen “Spurs” berodde på problem i mitten av fältet – Moussa Dembele är ständigt på sjukhuset. Harry Winks tar inte rollen som huvudspelare, Eric Dyer har något reducerat sina krav, medan Victor Wanyama är helt på överföringslistan. Rossoneri har allvarliga problem med ekonomiska sanktioner, så de försöker utnyttja Cesc Fabregas och Rabios tjänster som fria agenter.