“Real” – “Bayern”

Hilarious match visade sig. Real Madrid hade inte Carvajal och var Ronaldo. I “Bayern” behandlas polkomandy. I allmänhet hade båda rivalerna problem. Och domaren lagde ovanifrån.

Efter matchen med “Juventus” motiverade domaren skulle sätta en sådan straff som Vasquez, vid porten till “riktiga”?

Det var ett utrymme för skönsmässig bedömning. Och Oliver såg.

I München fanns en liknande foul: Levandovsky rörde sig bakifrån. Kuypers såg inte.

Men det här är förstås en bagatell. Roligt var i Madrid. UEFA utsåg Chakyr av någon anledning. Konstigt, eftersom det i tidigare skede av turkarna redan bedömts, och även den “verkliga” – det första spelet med “Bianconeri” präglades av motstridiga beslut och ej tilldelad straff Cuadrado.

Tror du att Chakyr förra året misstog sig för “Real”?

Nej det är det inte. Till förmån för “Bayern” vissade han också (eller snarare – inte vissla). Ta en titt på Levandovskys bollmottagning – det är inte bara ett brott, det är ett brott. Men domaren vissla inte, och en sekund senare öppnade Kimmich kontot.

Så det finns logik i Chakyrs handlingar. Allt är uppenbart: utan att märka den här bollen, ville han utjämna felen. Därför märkte jag inte ett behörigt svep från Sergio Ramos.
“Repeat visar hur Ramos rörde Lewandowski. Polen var snabbare, Sergio slog självklart honom, “- tidigare domare Graziano Cesari.

Chakyr var lättare än Oliver: även Ronaldo dykade inte. Men turkarna klarade fortfarande inte atmosfären i Santiago Bernabéu.

“Detta är ett obestridd straff, Marcelo spelade bättre än Ulrayh”, – Cesari.

Visst obestridlig. Endast en person såg inte en straff där. Det sammanföll att han fattade beslut i matchen.

“Detta är ett obestridd straff, Marcelo spelade bättre än Ulrayh”, – Cesari.

Visst obestridlig. Endast en person såg inte en straff där. Det sammanföll att han fattade beslut i matchen.

Graziano Cesari såg och det tredje otilldelade straffet – i andra halvan när Ramos kraschade in i Lewandowski. Med honom är den spanska kollegaen Iturrealde Gonzalez, många fans och journalister, eniga.

Du kan skriva detta: “Real” besegrade “Bayern” 2: 2, Chakyr gjorde ett hattrick. ” I denna fras och i dessa figurer kommer det ingen kontrovers – det vanliga fotbollsparadoset som blir vanligt i matcherna för “Real”.