Olomouc – Brno 1: 1, nykomlingen i slutet av matchen, men han väntar på vinsten

“Det var en nära match, chanserna var på båda sidor. Om vi ​​sätter de chanser i första halvlek, det kan se annorlunda ut. Fotboll är att om du inte ger en chans, kan du inte vinna “, sa tränaren Olomouc Leos Kalvoda.

Den första stora chans spelet efter en kvart hade Olomouc Plšek som hittade Navratil. Målvakt Melichárek dock skott gick tillsammans med backar klarat VAŠÍČKOVÁ dorážkou.

Å andra sidan, behandlas målvakt Buchta Reznicek försök att stänga i 25:e minuten och gripit en stor chans tejp.

Spelat med båda sidor attackerar fotboll.Olomouc var i slutet av halv starkare, men Petr Vasicek och i goda lägen valt fel variant slut.

Under andra halvåret började spela mer noggrant, så försök hemlagad coach Kalvoda hade 56 minuter att skicka erfarna fält Ordos . Efter tio minuter kunde han lösa in tränaren. Efter fint hall Zahradníček fick Olomouc anfallare bollen i boxen från en bra position men överskrids.

slog strider gäster. Reznicek värmas upp i 68 minuter Zavadil åtgärder som fortsatte att skada centrum flyttade han till en ännu bättre placering Zavadil och Olomouc kennel lurade bollen under ribban.

76 minuter försvåra Brno slutsats uteslutnings skador.Efter en kamp med Rajnoch låg, lyfte Olomouc kapten anfallaren gäster från hela landet och skickade honom till marken, för vilken han fick ett rött kort.

Efter 83 minuter tog Olomouc fördel av en power play. Zahradníček drog ett hörn på bortre stolpen, Plšek tillbaka bollen framför mål och den andra motståndaren Sick rengöras precis över ribban.

Olomouc i den 90: e minuten hade en chans att vända matchen, men chefen för Ordos mitten av målet och Brno har klarat punkt.

“vi har nått tre poäng, men dumma utesluta skador de gav höga inhemska aktörer och regleras. Vi har en pluspunkt. Spelarna gjorde det till Skoda, han var tvungen att kontrollera sig själv, det var en hemsk skam, bara en fågel. Kanske kostade det oss tre poäng.Kabinen kommer att ta itu med det, men i fotboll det händer “, sade Brno-tränaren Václav Kotal.