Självförtroende Hollywood återvänder till den olympiska scenen. Med kraftfullt stöd

Det här händer när Boston tog sin kandidatur tillbaka eftersom 53 procent av befolkningen stod mot spelen. I en tid då allt motstånd rädsla för Hamburg och folkomröstningen begravdes ambitioner tre europeiska städer för vinterspelen 2022:e

I själva verket har Peking uppnått folkligt stöd för vinter-OS till 97 procent, men det är en helt annan värld, med andra lagar. Västet är nu oroad över att organisera spel.

Så varför Los Angeles är inte det?

“På grund av dem hade inga negativa erfarenheter”, säger Ed Hula, redaktör för professionella server Around the Rings. “Skattebetalarna i det förflutna, hände ingenting.”

Los Angeles olympiska historien är rik. Han var värd för sommarspel 1932. Han erbjöds en ersättare för Tokyo 1940 under krigstid.Efter kriget, sedan 1948, har han kört tio gånger innan slutligen lyckades 1984.

Sedan spelen anordnas på egen hand.

Los Angeles 1984 OS skapade en modell av låg kostnad, som inte är beroende av stat eller stad finansiering, men privata affärsföretag. Arrangörer använt befintliga idrottsplatser, hålla budgeten på $ 550 miljoner och tjänade ytterligare 220 miljoner!

Enligt experter var IOK den bäst säljande spelhistorik. De ägde rum i en tid av en skräckhistoria om Montels konkurs 1976.Avundas dem kanske till och med Aten 2004, vilket översteg den ursprungliga budgeten med 60 procent, vilket bör vara en av drivkrafterna för en framtida kollaps av den grekiska ekonomin.

medan sommarspelen i London 2012 var 15,2 miljarder dollar, och vinter Sotji 2014 även 51 miljarder löfte L.A. ledare organiserar deras endast 4,1 miljarder. Staden förlorar inte på deras dime.

Han säger att satsa på de befintliga sport. “I detta avseende har Los Angeles kanske det bästa utgångsläget för alla städer i världen”, säger ekonomiprofessor Victor Matheson.För tredje gången i historien skulle det bli hjärtat av de moderniserade Coliseum Games, inklusive Staples Center, Pauley Pavillon och andra platser.

“Till skillnad från andra olympiska värdar, skulle vi inte behöva bygga ett helt nytt transportsystem”, säger borgmästaren i staden Eric Garcetti.

För tredje OS i Los Angeles, , men i USA: s inrikesval blev han besegrad av New York och Chicago. Den här gången bönade Boston sig, men nu har den amerikanska olympiska kommittén återvänt till scenen som en “första ersättare”.Stödja människor samtidigt som du spelar en central roll.

“Det är svårt att föreställa sig att 81 procent av befolkningen i Boston överens om något annat än hummer fri”, kommenterar Mark Arsenault i Boston Globe.

Garcettiho lag säger att de kan organisera OS cirka 500 miljoner dollar billigare än Boston.

oppositionen är svag i. Det var ett twitter-konto som heter “No LA Olympics”, men det spårar bara 107 personer.

“Förlorare och Massachusetts har varit rädda för att spela spel. De är för försiktiga i naturen, säger Amy Bass, professor i historia vid University of New Rochelle.

“Los Angeles och Hollywood har alltid flödade förtroende för att han kan ordna en stor fest och har möjlighet att följa det nästa dag och städa upp.En sådan fest kan också vara deras olympiska spelen. “