Contador hade en hård attack, van Garderen hade fallit två gånger och Marczynski vann

Třitřicetiletý Thomas Marczynski ladan Lotto Soudal är överraskningen vinnaren av detta steg med en mycket turbulenta senaste 45 kilometer.

“Så många människor motiverade mig idag och säger, allt är möjligt. Och verkligen. Något har blivit otroligt, säger en polsk cyklist entusiastiskt om sitt liv. Faktum är att hans största framgång på scenen tävlingar fortfarande vinna runt Marocko och runt Svarta havet.

För många flyktingar, den dagen lämnade slutligen endast den främre trion Marczynski, Poljanský (Bora) och Mas (Quick-Step). De får den i Seguntu delas ut på scenen och avslutade spurt polska dubbel triumf.

Chris Froome fortsätta hålla röd jersey ras ledare.I den grupp som kom till mållinjen 26 sekunder efter flyktingarna, men missade Tejay van Garderen, David de la Cruz och Simon Yates. De tre män i de tio bästa övergripande klassificering kom upp i gruppen följande.

Den närmaste Froomovým pursuer för Vuelta är nu Esteban Chaves från Orik, minskade med elva sekunder.

En massa av flyktingar på bara en punkt, inklusive 37 ryttare, hade över tre och ett halvt minuter före pelotonet.Bakom dem, Team Sky lugnt kontrollerade framsidan av förpackningen.

Men denna situation inte gillar Alberto Contador, ledare för Trek.

Den sista av de fem kullar att klättra på (mestadels tredje eller andra kategorin) var också profilerade de hårdast granskade över en nio cyklister klättra till Alto del Garbí.

Vad sägs om att Garbi-toppen fortfarande var 37 kilometer lång? Contador vibrerar för fötter, ökade han takten och med hjälp av lagkamraten Szczecin sped andra favoriter.

froom fångas i den, samt van Garderen av BMC Betancur från Movistar. Från grupp flyktingar efter den colombianska Contador drog Pantano, en annan ryttare Trek.Lagt ännu Polanco från stabila Emiraten.

I korthet downhill passage innan topp premie men plötsligt van Garderen tappade balansen och föll på hans axel och förde tillsammans på asfalten och Betancur.

På toppen av kullen froom bli självständiga och Contador, trampar de två ensamma, precis som gamla tider. De utvecklade en dvacetivteřinový leda till andra ledare, men britten hållit jämna steg dra spanjoren.

I kongressen släpade dem till andra cyklister i framkant av den totala klassificeringen, som leds av Chaves, Arue och Nibalim. Fram till nästa grupp tvärtom fortsatte de la Cruz, Simon Yates och van Garderen.

Den amerikanska ledare stall BMC sedan på gatorna i destinationsstaden Sagunto själv ge chase Frooma et al., Var de redan till hands, men på rundkanten föll för andra gången.Målet korsade 20 sekunder efter Froomově grupp och en andra plats ranking gick ner till fjärde plats.

Från kampen för den totala slutgiltiga klassificeringen tappade Romain Bardet från AG2R. Tredje cyklist Tour tog sju minuter förlust

Som hände

prognos regissör. Kiko Garcia, teknisk chef för loppet, innan det sjätte steget utförs spådom: “vi valde en profil som förhindrar massintervall, med en mycket brant stigning 37 kilometer innan mål. Jag förväntar mig en grupp på cirka 30 till 40 ryttare och en dag full av överraskningar. “Den andra var definitivt fel.

Body för prickar. Davide Villella av Cannondale připočítával flera punkter i kungen av bergen. De två första bonusarna vann, de andra två.Han gjorde totalt 13 poäng och var den bästa tröjan av den bästa klättraren.