Děčín diskuterade Opava-försvaret, Ústí blev förvånad över den stora omsättningen

Basketball Decin hemma i attacken igen, hundra-punktsgränsen ser Armex Sportcentrum nästan som normalt, i själva verket fortfarande är exceptionellt: 99 poäng Hradec Kralove, 100 Olomouc, 106 Ostrava och nu 100 Opava. Endast med USK var det defensivt och vann poäng 68.

“Hundra är bra för oss, eftersom vårt angrepp är alltid ett 1xbet frågeteckenspel, oavsett om det kommer att falla eller inte,” sa tränaren Pavel Budinsky.

Hans krigare dominerade 100: 79 (Carlson 18, Autrey 17, Pomikálek 13, Grunt och Donut efter 10 – Zbránek 24, Švandrlík 22) i duellen till den sista vice mästarna. p> ”Vi kan vara nöjda, även om vi logiskt lyssnar, att Opava inte har kommit i full line-up.De är nu i Champions League-läget, säger Budínský. ”Uppställningen begränsades av några av huvudspelarna, vi förberedde oss för dem mer än för dem som inte spelar så mycket. Så vi var tvungna att göra snabba taktiska korrigeringar, trots att Opava-ersättarna spelade med ett svalt huvud och vi fick 29 poäng för första torsdagen. Bestämde investerad energi på 40 minuter, bredare bänk, bättre samarbete och vår skytte. ”

Utställningen avslutades, Tomáš Pomikálek hängde på kanten efter att förpackningen och gästtränaren Petr Czudek sa:” Decin demonterade oss, i vi brände i försvar. Även om vi var tillbaka klockan fem kunde två spelare kombinera oss.Vissa av oss har sina huvuden i molnen, vi lär oss att koncentrera oss på varje match – Read more.

Munnen överraskad i Svitavy med en otrolig 70:66-seger (Houška 14, Wallace 13, Wisseh 10, Stevanovič 9 – O’Brien 20) . I slutet av poängen Betclic vände solen underbart från 58:66 tack vare en 12: 0-linje, sparkad av Wallace och Houška i den näst sista minuten.

“När vi var minus åtta, skulle ingen satsa en krona på oss, men det fanns en viss inre styrka i pojkarna,” sa Usti-tränaren Antonin Pistecky för nbl.cz. “Efter många matcher var vi mer aggressiva i försvar.”

Onsdagens Alpe Adria Cup: Decin är värd för ungerska Körmend, Usti välkomnar Wien.