Inter bör göra allt som står i deras makt för att sätta press på Juventus

En svårare uppgift blir att pressa ut det mesta av Sanchez, vilket har visat sig vara den värsta sidan i Manchester United och är helt till skillnad från tiderna för Arsenal själv.

Inter bör göra allt som står i deras makt för att sätta press på Juventus, men turkarna själva kan hjälpa dem. Detta år kommer att bli en övergång för dem, särskilt med tanke på en helt annan stil av Murizio Sarri, som föredrar besittning av bollen.

Sami Khediras och Blaise Mathewidis kvalifikationer förblir tveksamma. Och nykomlingen Aaron Ramsey lider igen av skador. Det finns problem i försvaret med den skadade Giorgio Chiellini och den out-of-form rookie Matthews De Ligt.

Dybalaproblemet

Tja, attacken är inte heller utan problem. Juve försökte sälja Paulo Dybala, men den nedslående argentineren hamnade aldrig i Manchester United och Tottenham Hotspur. Naturligtvis finns det en chans att han bryter igenom till basen, men hittills är det svårt att tro. Situationen med Gonzalo Higuain, som ansågs vara en ballast förra året, är inte klar.

Medan Inter intensifierades fick Juve bara huvudvärk. I år kan serie A ge några överraskningar.

När det verkar som om Spartak i helgen spelade det värsta spelet och det inte kunde bli värre, kommer nästa helg, och med det är ett annat vanligt snyggt spel med rött och vitt.

Nyligen klargjorde Leonid Fedun att Kononov kommer att slutföra åtminstone fram till december. I detta fall beräknas Vitrysslands kontrakt fram till säsongens slut. Detta innebär att delresultat från hans arbete i december kommer att sammanfattas och mentorns öde kommer att avgöras.
FotbollHD, i händelse av en eventuell uppdelning mellan Spartak och Kononov, utarbetade en lista över möjliga kandidater till roret för de ”röda-vita” fria agenterna.

Jose Mourinho

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 20%
Föredraget spelplan: 4-2-3-1
Poäng per match: 2.13
Pluss: taktik, vinnande mentalitet, erfarenhet, utmärkt försvar