Kúdelovo derby. Eufori, sparkande i Kanga, skador och glädje med förlägenhet

I ett derby, där känslor växlade varje ögonblick.

Entusiasm när han gled på knäna till den slaviska fanssektorn för att fira matchens ledande mål. “Nita rörde den, men när jag såg att ballongen var precis bakom linjen var jag i eufori,” beskrev han den exakta rubriken. . Dessutom beordrade straffskottet av Ardeleanu Traorés hand som föregicks av Kudels foul och ett skott av Stancia från en frispark. “Två billiga mål…” sade han besviken.

Frustration – från enstaka slagsmål med mittfältaren Kanga: “Hur man säger anständigt…Jag tror att en sådan spelare kan vara lite över toppen och härda. Det var alibistiskt av honom. Han förlitar sig på fel och fortfarande faller framåt.Låt honom möta kampen och möta den! Han förväntar sig fortfarande att domarna ska ge honom några fel. ‘ Ändå kom han gärna till mixzonen efter matchen. ”Hur är jag? Jag skulle vilja veta om jag kommer i form mot Köpenhamn på torsdag, men jag kan inte säga ännu. ” Under de senaste månaderna har Kúdela arbetat sig upp från sjätte omgången i Teplice, där han gjorde ett av de tre målen i en sydd tröja, utan att låta någon sluta. Han gillade att arbeta med Ngadee och fick en inbjudan att gå med i landslaget.

Han började äntligen visa varför Slavia förde honom på vintern.Han spelade inte mycket på våren, han var ganska sporadisk. Inte ens början av innevarande år såg inte ut som en viktig vändpunkt, konkurrenterna – Deli eller Pokorný hade prioritet. ”Jag var inte bedövd, arg eller kränkt. Jag hade ingen anledning, ”sa han på ett nyligen nationellt möte. “Jag förberedde mig, arbetade och väntade på att chansen skulle komma.” Hon kom och Koudel utnyttjade det. Det var tydligt att så länge som Slavia hade det bra, skulle hon spela – om inte tränarna verkligen skulle, skulle de inte störa arbetsförsvaret.Och det var inte kryddig för honom, även om han hade varit i Sparta i över nio år.

”Det hade inte en större kostnad för mig, mitt engagemang i Sparta är väldigt gammalt. Det var inget behov av extra motivation, vi spelade landets största spel, ”sa han. Jag är glad att vi lyckats åtminstone jämna ut, vi förtjänade inte att förlora här. Och vi förlorade inte. Efter det måste vi ta poäng. ”