Kurt Zuma är dock redan med en fot på Everton

Nästa säsong bör betalas till andra, nyare ansikten. Tammy Abraham anses vara det nya hoppet för laget, inte alls känt för sin ungdom. I allmänhet finns det tillräckligt attackerande spelare: Willian, Callum Hudson-Odoi, Olivier Giroud och Christian Pulisic – i allmänhet kan en sådan uppsättning artister avundas.

David louis

Frank Lampards järngrepp. Vem kommer att sälja den nya Chelsea-tränaren Foto: premierleague.com

Ja, verkligen. Den 32-åriga brasilianska är inte densamma som tidigare, och det verkar dags att hitta ett yngre alternativ till honom.
Kurt Zuma är dock redan med en fot på Everton, men i Chelsea intresse att rädda honom. Kanske var det äntligen hans tid att lysa mot Chelsea – Lampard själv var tydligt intresserad av detta. Men även utan Luis kommer han helt enkelt inte – Andreas Christensen, Antonio Rudiger och den nämnda Fikayo Tomori är bland konkurrenterna.

Louis fick naturligtvis ett utökat kontrakt, så hans avgång är osannolik. Men i alla fall borde de unga på Chelsea Lamps vara i förgrunden.

Abdul Rahman Baba

Frank Lampards järngrepp. Vem kommer att sälja den nya Chelsea-tränaren Foto: premierleague.com

Ja, Baba är fortfarande i Chelsea, även om vi inte har hört talas om honom på länge. Ghanaian flyttade till London från Augsburg för 14 miljoner pund tillbaka 2015. Vi fick höra mycket om “enorm talent”, men försvararen kunde inte visa någonting alls. Men redan från början orsakade han optimism och deltog i nederlaget för Maccabi med en poäng på 4: 0.

Efter endast 23 uppträdanden i säsongen 2015/16 skickades Baba till Tyskland på Schalke 04, där han spelade två gånger två gånger utan framgång. Hans sista klubb var de franska Reims. På sommaren återvände han till Ghana-landslaget för African Cup of Nations.

Chelsea kan sälja det till Marseille – klubben är redo att erbjuda 5 miljoner pund.

Thieme Bakayoko

Frank Lampards järngrepp. Vem kommer att sälja den nya Chelsea-tränaren Foto: premierleague.com

40 miljoner pund under 2017 verkade ett rimligt pris för Tiemue Bakayoko, som lyste i det magnifika Monaco, men det fungerade inte. Han tillbringade den senaste säsongen i Milan, men han slog inte heller i Italien.

Kante är redo att återvända till sin favoritposition, där Loftus-Chik, Barkley, Jorginho och Kovacic redan spelar. Låt oss vara realistiska: Det är osannolikt att Bakayoko kommer att ge dem en kamp.