“Spartacus” kan locka portugisierna förutom pengar

Det faktum att en stjärna på Mourinho-nivå kommer att träna i Ryssland inte på en ålder låter som en fantasi. Det är emellertid värt att inse att hans taktiska läckerheter under de senaste åren har tappat början och mitten av noll. Det verkar som om Special har slutat hålla jämna steg med moderna trender, och i avsaknad av intressanta erbjudanden från Europa kan den mycket väl rikta blicken mot Ryssland.
“Spartacus” kan locka portugisierna förutom pengar. Även om Jose själv, som har varit i Moskva mer än en gång, alltid talade smickrande om staden och landet som helhet. “Spartacus” Mourinho ger först och främst mästarens ande, utmärkt spel i försvar, soliditet i handling, professionalism. Jose själv aura kommer att leda de röda och vita till mästerskapet, men tränarens ankomst till Spartak är nästan omöjlig på grund av bristen på intresse för Mourinho och hans ekonomiska önskemål. Vad synd.

Luciano Spalletti

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 65%
Föredraget spelplan: 4-2-3-1
Poäng per match: 1,75
Pluss: väl bekant med Ryssland, sätter snabbt spelet, avslöjar väl fördelarna med enskilda spelare

Not till Fedun. Tränare som kan ersätta Kononov

Alternativet är mer verkligt, till och med med hänsyn till Lucianos arbete på Zenit och en möjlig konfrontation med fansen från båda klubbarna. Italienaren känner till verkligheten i rysk fotboll, känner till det ryska mästerskapet och kommer troligtvis inte att vänja sig med Spartak under lång tid. Med Spalletti som huvudtränare kommer vi att se ett balanserat spel, vilket inte är nu. Det är möjligt från försvar. Italienaren vet hur man bortskaffar det tillgängliga materialet, så det kommer inte att bli några drastiska förändringar i startuppställningen.

Massimiliano Allegri

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 10%
Föredraget spelplan: 4-3-3 attackerande
Poäng per match: 1.89
Pluss: taktik, strategiskt tänkande, bra på global lagbyggnad, lika cool i defensiv och offensiv fotboll