Tränare för Slovácko efter en hård seger: Spelare har ett stort tack för att slåss

“Vi är glada över att vi äntligen bröt det. Vi spelade mycket bättre spel, men vi gick ut tomma. Det var inte bra fotboll, men det stora tacket till spelarna för att kämpa matchen, ”sa Petr Vlachovský, tränare.

Efter åtta matcher utan poäng var matchens betydelse för hög. Centralböhmen, som försökte klippa ut linjen med tre förluster i rad, har varit farligare under lång tid. Och den här gången höll han ett rent konto, som har väntat på Slovácko sedan början av maj, åtminstone ett mål gjorde laget sexton gånger i rad. Dessutom var det tungt.Pribram spelade oss, lyckligtvis gav hon ingenting, ”Trmal andades. Han fick också upprepade beröm av tränaren Vlachovský: ”Trmal tog chansen. Både i Pilsen och nu såg jag inte ett enda misstag, pålitligt nedladdade centra, han missade något skott. Tack vare honom blomstrar Slovácko.

Trmal är entusiastisk över att vara nummer ett där han ersatte Michal Daňek. ”Jag tycker om kraften i att fånga en liga. Under de senaste två veckorna har det blivit så illa för mig, och det är en helt annan värld för mig nu. Jag kommer att fortsätta arbeta och fortsätta hårt arbete. ”

Efter en serie viktiga Trmal-insatser skickade Slovácko i Příbram Hockey till ledningen strax efter pausen, till vilken bollen stöttade.Men en mer aktiv motståndare slogs ner av två insamlade mål i slutändan, som tog hand om av att växla Kuchta och Sadílek efter ytterligare ett lyckat återhämtning i kalken. När allt kommer omkring var förlustgränsen så lång att jag hörde, den längsta i Slováckos historia. Jag ser redan fram emot träning på måndag, jag tror att vi kommer att vara villiga att arbeta med det, sa Vlachovský. Enligt obekräftad information borde laget leda den nuvarande tränaren för Jihlava Martin Svědík mot Liberec på lördag. Självklart skulle jag vilja vara kvar. Vi satt med Teplice i ledningen och berättade vad och hur.Så jag tackar särskilt ledningen för klubben som tillät mig att träna, för någon annanstans skulle jag inte få chansen. Oavsett framtid, sade Vlachovský på obestämd tid.