Du har ett slag! Och du fångar henne! Nya NHL entusiaster blev lovordade

Den skäggige bek är precis ovanför ringarna sträckte ut skarpt och sköt. Det var ett bra jobb, hastighetsmätaren visade en siffra på 162 km / h. Mannen vid grinden förblev beslut stå och snared pucken.

Detta ögonblick både imponerad. “Han har ett riktigt stort slag, träffade mig två gånger och det är en bump. I NHL detta bränner en hel del killar, men jag måste säga att Gudy säkert bland de bashers “sade Michal Neuvirth uppskattande

En Radko Gudas i sin tur, sade:” Michael är en stor, stor rörelser och vet väl bygga. Det har alla vinklar gömda, det måste vara väldigt läskigt. Det är att veta att han plockar upp formuläret: alla missiler från den första tog mig. Således, med undantag för en. ”

Det här redan efter träningen både log och villigt poserade på den första gemensamma foto.Inledningsvis var det lite blyg av deras möte: första gången i kabinen snabbt skaka hand och säga “hej”. Ingenting mer, då kläddes de tyst i växeln. Men det blev snart klart att de föll i ögat.

“Radko är cool som jag hörde. Jag tror att han kommer att vara bra för mig och vara goda vänner, säger Neuvirth. “Michal är ett bra barn. Jag tror att han kommer att bli lagets stöd. Jag har en bra känsla “svarade Gudas

Flyers mötte i arenan Letců

under en lång tid trodde att första gången för att se en veckas träningsläger i Amerika för att vara en halv nästan en månad och vet att den kommande säsongen kommer att bli krig i en Jersey.Sedan hade han en utomordentlig möjlighet att fånga mer i landet

Det var ett symboliskt möte. Flyers i Philadelphia möttes i arenan Letců av Letňany. “Jag gick för att leka med mina vänner och då lärde han mig att Michal också skulle komma fram. Jag var glad, sa Gudas.

Neuvirth är förberedd här i sommar. “Jag ska till målvaktarna, jag borde gå på is och juniorer. Jag är tacksam för klubben. Vi visste bara Gudy från syn och detta var en slump. Jag är väldigt förtjust i henne.Vi har chattat om Philadelphia och enades om att vi kommer att ha ett bra år och ett bra team. ”

Michal Neuvirth sist ställt för New York Islanders, Radko Gudas spelade i NHL endast i Tampa.

Tjeckerna kommer att vara representerade i Philadelphia från den nya säsongen i alla positioner: målvakten Voráček kommer att kompletteras av målvakten Neuvirth och bek Gudas. Han skrattar: “Allt som är rätt. Åtminstone det kommer att bli kul, Voras alltför glada. ”

Voráček är den gemensamma länken

Voráček kommer att vara en bra länk, med både välkända. Med Gudas från Kladno, med Neuvirt från ungdomsval. Och han hade redan lyckats rådgöra med dem båda.

“Det gjorde jag faktiskt.När jag hade klubben erbjudande på bordet, allt jag har diskuterat med Kuba. Jag var mycket lockad att leka med honom. Han har en bra position i Philadelphia och är för närvarande den bästa tjeckiska hockeyspelaren. Jag tror att tre av oss glada “, säger hon entusiastiskt Neuvirth.

Men medan Voráček har en garanterad plats i laget och Gudasovy chansen stor Neuvirth kommer antagligen behöva vänta på ett tillfälle. “Jag antar att jag ska börja som en duo, men säsongen är lång. Så även om jag inte fånga in de inledande spel, jag är säker på att jag gör. Jag har lite erfarenhet och jag vet vad jag ska göra. Jag kommer att fortsätta jobba och chansen kommer att komma.Och när han kommer, behöver jag inte släppa henne, säger han med entusiasm. Gudas är också övertygad om att han vill, även om startpositionen inte är idealisk. “Engangsmasonen har en större affär, men tränaren före säsongen säger alltid att alla har samma chans. När Michael kommer att bli bättre ser jag inte varför han inte ska fånga. Det beror bara på hur han kommer redo och hur han kommer att vara i förberedelse. “