Jag och trampen? Jag gör det inte, säger Petr Holík om Zlin

Spelarens roll som laget kommer att förlita sig på kommer emellertid inte att elimineras. I åldern 23 år är Rostislav Vlach bland de yngsta spelarna att välja mellan, poäng väntar på honom. I grunddelen av den tidigare extralig-säsongen var Čajánek den näst mest produktiva lagspelaren. “Catcha kunde dra spelet, för att göra matcher. Jag vet inte om någon av oss kan göra det. Framgång skulle hellre se laget spela “Holik erbjuder recept.

Vad som är säkert är att vingen kommer att återvända till centrum och kommer att hantera en av de två elit attacker. Återvänder till den offensiva trioledarens position, lovar han. “Jag är mer i puck, jag vill ge bort det. Med mina parametrar för styrelsens ibland inte, “avser hans diminutiva gestalt.

Efter tre veckor förberedelse känns bra.Kom i rätt stämning hjälpte honom kort föreställande läger i Jihlava.

“Det finns verkligen fungerar”, minns han slit under överinseende av den nya förbundskapten Vladimir Vůjtka. Förra året samtidigt bjöd han föregångare Ruzicka, och kan jämföra Holik. “Det var inte stor skillnad på is, men runt. Vi hade en fitness tränare. Med honom gick vi joggning till gymmet. ”

Zlin återvände ostliknande personliga och förberedande matcher det ses. I torsdagens duell med Slovan Bratislava spender rörelse och arrangerad för en av de två Zlin mål.

“Målet mot ett lag av KHL uppskattas”, säger Holik. Men han var ännu mer nöjd med lagets prestanda.Även om Zlin succumbed 2: 3, med tre femtedelar mot fyra kompletta, var Slovan en jämn partner. “Vi har övertygat om att vi kan spela med ett så starkt lag som Slovan anlände. Att vi spelar öppnings matcher förberedelse, det ser bra ut. ”

Den kommande säsongen är Holík viktigt. Ett långsiktigt kontrakt slutar, vilket han undertecknade som junior. Han har inte handlat nytt med klubben, men hans framtid har inte lösts för tillfället. “Alla älskar mig som en utlänning, men jag tänker inte på det. Hon har inte ens börjat säsongen än.När det är slut kommer det att vara klart, säger Petr Holík.

Under tropiskt väder njuter han nu av vinterstadionens träning. “Jag är allergisk mot pollen, så jag är glad att vara här varje dag.”