Betting bonusar

Martingale. I allt högre grad använder jag detta efternamn som ett hushållsnamn, eftersom strategin fick sitt efternamn – “Dogon”. Kärnan i denna strategi är ganska enkel. Och viktigast av allt – det är måttligt effektivt, flexibelt och tillgängligt för spel i bookmakerkontor (för vissa strategier kan bookmakare blockera ett konto). Teoretiskt låter det så här: när man spelar med Martingale-strategin, rekommenderas spelaren att fördubbla satsningen efter varje förlust. Således, när du vinner, returneras den förlorade och mängden av den ursprungliga insatsen. Algoritmen upprepas.

Ta till exempel matchen “Spartak – CSKA” och vår insats för 3.30. Det nominella budbeloppet är $ 100. Även om vi förlorar de två första satsningarna, har vi fördubblats (200 x 2), kommer vi att förbli i svart. Bara trehundra dollar har gått vilse, och den totala vinsten är 400 X 3.30 = 1320 dollar.

Flat. Den enklaste, mest effektiva och säkraste sportspelstrategin. Det här förstås givetvis uppfattningen av erfarna spelare och dina. Martingale är en mer explosiv strategi, mer aggressiv och dynamisk, du kommer definitivt att få känslor och köra från den. När det gäller Kelly betting bonusar måste du mycket djupt dyva in i beräkningarna, varje dag för att hantera formler och välja resultat. I allmänhet bör bördan. När det gäller lägenheten kan du tjäna med din kunskap i fotboll. Grundprincipen är en fast satsning på vadslagningen. Om du till exempel förstår fotboll och gör 10 spel på fotboll med en faktor 2 (summan av insatsen är $ 100), så måste du gissa sex resultat för inkomst. Fem resultat – du får pengarna tillbaka. En bra strategi för dem som fullkomligt förstår sin sport.

Älska fotboll, spela på insatserna, analysera varje spel noggrant och välj den strategi som är mest bekväm för dig och låter dig vinna. Lycka till!

Hur man vinner, vadslagning på expressen? Många frågar den här frågan. Det finns inget konkret svar, annars skulle vart och ett av oss vinna hela tiden. Det finns dock några regler att följa.