Zlín – Ostrava 2: 0, en annan vinnare av nykomlingen överskuggade upproret av fansen

I den slutliga ordningen tjugofem år passerade den tjeckiska paddlare Lucien Delfour representerar Australien vann serien Peter Kauzer. Vavřinec hradilek, som kom i Pau i rollen som ledare för SP, föll i semifinalen.

På podiet var neolympijské kategori C1 kvinnor Kateřina Hošková att efter förra årets seger kom tvåa. Kanotister vann trofén slovakiska Matej Beňuš, Stanislav Ježek sjunkit från pole position till den slutliga åtta.

När det gäller Jezek avslutade loppet i Pau redan i fredagens kval för Hradilek idag på morgonen semifinal. Efter ett straff for Missing gate hamnade på 36: e plats och läxade domaren.

“arg på mig om domaren inte kommer att hjälpa. Men idag är jag verkligen…VM är för mig obegripligt, men tyvärr just nu “, skrev han efter semifinal mästare morgon världen från Prag 2013 och ägare av OS-silver i London. “Inga bollar, jag var i porten. Jag ville få fångar att försöka vinna, vilket jag aldrig gjort tidigare. Tyvärr, även i dag på grund av att domaren var uppenbarligen ha en dålig dag “Hradilek sinnade union i ett pressmeddelande.

Men Tunka som den tredje bästa kanotist säsongen strålande med tillfredsställelse. “Jag förväntade mig inte alls, det är bra. Rode med mig från början av säsongen bra, även jag kom inte, jag red på något sätt i riskzonen, men jag hade en bra tid “, sade han.

trettio Hošková träffas i den slutliga ranking Australian slalomářka Jessica Fox, som är bland de bästa världen i kajaker och kanoter.Kanotister race i Pau Hoskova slutade som femte, trots att hon var tvungen att göra en eskimå flip.

På söndag Cup poäng slaget sju andra tjeckiska Boat. Alla fyra kajakare gick ut ur kvalificeringen, men bara Stepanka Hilgert från 16: e plats. Catherine Kudějová, Pavlina och Barbara Zástěrová Valíková men lyckades en repris.

Också deblkanoisté var idiotsäker, men först bara lyckas med James Thomas Koplik knarra. Jonah Kaspar Mark Sindler men sedan vann före Karel IV Andrew, med James och Jane andra köra dessa två lag som har en chans att vinna den totala SP är i semifinal.