Perfekt atmosfär, berömde publikens kapten i den suveräna regionen Karlovy Vary

”Vi kom in i matchen på ett koncentrerat sätt. Den första uppsättningen var av hög kvalitet från vår sida. Då handlade det bara om att hålla koncentrationen, men lyckligtvis kom de avgörande slutena på den andra och tredje koncentrationsuppsättningen och vi kom till det vinnande slutet, ”beskrev tränaren Karlovy Vary Jiri Novak.

Matchen var intressant annars. Regionen Karlovy Vary besökades av beachvolleybollspelarna Bára Hermannová och Markéta Nausch Sluková, färska innehavare av den europeiska titeln Queens of the beach, och två tidigare Karlovy Vary-spelare Michal Sukuba och Andy Rojas gick med i det besökande laget. Tidigare fyrtioårig före detta kapten för landslaget i Venezuela, som ledde till nionde platsen vid OS i Peking 2008, Andy Augustin Rojas Guevara, var mer framgångsrik.Han fick fem poäng för Karlovy Vary, Sukuba lade till en.

”En förtjänst seger som började med en fantastisk första uppsättning. Då knakade det lite, men vi kom till det vinnande slutet, ”sa duellen till Karlovy Vary-kapten Ondřej Hudeček.

I Karlovy Vary är volleyboll redan fast anslutet och är inget undantag för ett genomgående högt besök. 732 åskådare kom till Venedig, hand på hjärta, inte särskilt attraktiv rival. “Jag vill tacka fansen för att de kom igen i stort antal och skapade en perfekt atmosfär att spela omedelbart,” berömmer Hudeček. Daniel Pfeffer, som har femtiofem procent framgång, är den bästa i hela tävlingen.Den andra Filip Rejlek är på tjänsten bakom Filip Habr från Kladno. Rejlek var bland de fem bästa spelarna bland de fem bästa, han är femte. Vojtěch Patočka är för närvarande på kvarteret precis bakom Šimon Krajčovič från Prag.

Alla deltog i en tydlig seger över Venedig.

”Vi blev drivna av tjänsten och vi var med den kunde inte jämföra. Av den anledningen hade vi problem med att hävda oss i attacken, och det var hela spelet. Vi var lite oroliga, de inhemska spelarna spelade bra, “medgav Venedigs kapten Michal Sukuba, som spelade tre säsonger i Karlovy Vary.

” Karlovy Vary är den första, vi är i andra änden av bordet. De visade sin kvalitet. I den första uppsättningen fick vi skott av tjänsten.De nästa två uppsättningarna var ännu mer balanserade, men det är synd att om vi ger en bra service och bollen flyger över nätet kan vi inte fälla en mot en, ”tillade Vladimír Němeček, tränare för VK Benátky nad Jizerou.